Potenciál rozvoja e-commerce a inovatívnych foriem marketingu v Slovenskej republike - Zaujecová, Dáša
Nové technológie využívané v marketingu, akými sú napríklad elektronické obchodovanie a mobilný marketing. Stručný opis ich vzniku a vývoja, analýza výhod, ale aj rizík ich využívania a odhad budúcich trendov. Členenie obchodných vzťahov v rámci e-commerce. Stav e-commerce na Slovensku. Preferencie a postoje slovenských užívateľov internetu. Slovenská asociácia pre elektronický obchod. Výhody mobilného marketingu, oproti iným marketingovým metódam. Právne aspekty e-commerce a m-marketingu.