Zásada verného a pravdivého zobrazenia skutočnosti v kontexte zamestnaneckých požitkov - Števková, Lucia
Zásada verného a pravdivého zobrazenia v účtovnom systéme Slovenskej republiky. Verný a pravdivý obraz podľa IFRS. Aplikácia hlavných kvalitatívnych charakteristík: zrozumiteľnosť, relevantnosť, spoľahlivosť, porovnateľnosť. Vplyv možností vykazovania ziskov a strát poistnej matematiky podľa IAS 19 na verný a pravdivý obraz.