Koncepcia udržateľného rozvoja v účtovníctve - Dubielová, Veronika
Základné piliere udržateľného rozvoja spoločnosti. Fenomén udržateľného rozvoja. Environmentálna politika Európskej únie. Stručný vývoj tejto politiky. Udržateľný rozvoj v Slovenskej republike. Udržateľný rozvoj na úrovni podniku. Systém environmentálne orientovaného riadenia a auditu (EMAS). Environmentálne manažérske účtovníctvo.