Selected aspects of private equity investing in turnarounds and restructuring in Germany´s Mittelstand or SMEs - Wittmann, Ernst G.
Malé a stredné podniky (SME - small and medium enterprise) ako základná súčasť nemeckej ekonomiky. Definícia SME. Aspekty financovania SME v Nemecku (Mittelstand). Podstata krízy podniku. Investovanie súkromného kapitálu do reštrukturalizácie. Niektoré výzvy pre súkromných investorov.