Riadenie znalostí v manažmente intelektuálneho kapitálu - Hvizdová, Eva, ml
Pojem znalosti - obsahové vymedzenie. Obsahové vymedzenie pojmov: dáta, informácie, múdrosť podľa niektorých autorov. Znalosti v manažmente intelektuálneho kapitálu. Hlavné úlohy manažmentu znalostí. Aplikácia znalostného manažmentu.