Úver zadarmo môže vyjsť poriadne draho dlh môže mať nízke preplatenie alebo nízke splátky, nie oboje - Škriniar, Pavel, 1979-
Podoby pôžičiek a nastavenie ich parametrov. Výber a plánovanie úveru v závislosti od typu nákupu. Kreditné karty, úverové rámce, partnerské obchody. Obľúbenosť spotrebných úverov a života na dlh.