Východiská malých a stredných podnikov v riešení dosahu hospodárskej recesie - Pružinský, Michal, 1952-
Klasifikácia malých a stredných podnikov Dopad ekonomickej krízy na MSP. Prekážky v podnikaní. Podpora pre podnikanie.