Transferové oceňovanie v teórii a praxi smernica OECD o transferovom oceňovaní a jej zmeny - Luknárová - Kutišová, Dalila
Vývoj smernice, význam smernice. Výber metódy transferového oceňovania. Metóda čistého obchodného rozpätia. Metóda delenia zisku. Štandardy porovnateľnosti. Aspekty transferového oceňovania pri reštrukturalizácii podnikania. Účinnosť.