Čaro zaistenia podrobný pohľad do kuchyne CPPI fondov - Varga, Matej
Aktívne riadená stratégia zaistenia portfólia Constant Proportion Portfolio Insurance (CPPI). Limity a výnosy pri stanovenej hranici zaistenia. Princíp fungovania a bezpečnosť zaistenia portfólia CPPI.