<The> main characteristic of stability and growth pact - Lisý, Ján
Nadnárodné pravidlá a ich zdôvodnenie. Princípy a zákony paktu. Vládny deficit v krajinách EÚ. Hodnotenie implementácie princípov paktu. Kritické názory. Stabilita a rast paktu verzus nové členské krajiny Európskej únie.