Úloha inovatívneho marketingu v komplexnej inovačnej stratégii - Čimo, Jozef
Pohľad na nový, systémový pohľad na inovačnú stratégiu firmy. Pojem strategické riadenie. Marketing a jeho úloha v rozvoji firmy. Inovačná stratégia. Vplyv marketingu na inovačnú stratégiu. Inovatívny marketing na úrovni marketingového mixu. Vplyv životného cyklu výrobku na marketing a inovácie.