Vymedzenie súvislostí medzi marketingom a logistikou - Furdová, Lucia, 1984-
Vzťah medzi marketingom a logistikou. Analýza medzery zameraná na marketingový mix. Zvýšenie trhového podielu spoločnosti vhodnou kombináciou zložiek marketingového mixu, pričom sa zdôrazňuje význam vplyvu logistiky. Rozvoj siete logistických brokerov - projekt Kassetts.