Starnutie populácie a jej vplyv na dôchodkový systém SR - Ošková, Silvia, 1979-
Starnutie populácie. Nízka pôrodnosť, rastúca stredná dĺžka života a neustály príliv migrantov. Výrazné rozdiely medzi členskými štátmi EÚ v oblasti vplyvu starnutia obyvateľstva. Dôchodkový systém Slovenskej republiky. Reforma dôchodkového systému - tri piliere.