Postupy štátu a EÚ v oblasti daní pri ochrane príjmov štátneho rozpočtu - Schultzová, Anna
Dane ako hlavný zdroj príjmov štátneho rozpočtu. Daňová politika štátu a daňové úniky. Administratívna spolupráca členských krajín a spolupráca zložiek štátnej správy a EÚ. Činnosti a systémy správcu dane zamerané na elimináciu daňových únikov v oblasti spotrebných daní.