Internet a sociálne siete ako dôležitá súčasť marketingovej komunikácie - Nekolová, Veronika, 1984-
Nové formy marketingovej komunikácie - on-line marketing. Komunikačné nástroje v prostredí internetu. Medzi nové komunikačné prostriedky patria v rámci internetu sociálne siete, blogy, vyhľadávače, on-line reklama, rozvíjajúci sa mobilný marketing.