Reprodukcia ľudského kapitálu z pohľadu súkromného sektoru - Ďuričeková, Denisa, 1981-
Ľudský kapitál ako jeden z determinantov ekonomického rastu popri pôde, práci, kapitále a technologickom pokroku. Investovanie do ľudského kapitálu. Reprodukcia ľudského kapitálu. Ľudský kapitál a možnosti jeho rozvoja. Pohľad súkromného sektora na reprodukciu ľudského kapitálu. Štatistika úspešnosti frekventantov certifikovaného kurzu.