[Organizovanie] - Vavrinčík, Pavel
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá je zameraná na zdokonaľovanie práce podnikového manažmentu a to efektívnym organizovaním pri vhodnej voľbe organizačnej štruktúry podniku.