Znalostná ekonomika a jej odraz v ekonomickej teórii a hospodárskej praxi - Martincová, Marta, 1955-
Dňa 5. novembra 2010 sa na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave konala medzinárodná vedecká konferencia pod názvom Znalostná ekonomika a jej odraz v ekonomickej teórii a hospodárskej praxi. Informácia o zámeroch a cieľoch konferencie.