Vzdelanosť - spojivo konceptov ľudského kapitálu, znalostnej spoločnosti a kreatívnej triedy - Murgaš, František
Rast vzdelanosti, ktorý sa stal základom konceptu ľudského kapitálu a neskôr konceptu znalostnej spoločnosti. Koncept ľudského kapitálu. Koncept znalostnej spoločnosti. Koncept kreatívnej spoločnosti. Pojem kreatívna trieda. Index kreativity tvorený pracovnou silou, inováciami, hi-tech priemyslom a diverzitou.