Efektivita veľtrhov a výstav v porovnaní s inými komunikačnými kanálmi - Rozin, Alexander
Komunikácia cez médiá je oveľa menej efektívna ako priama komunikácia so zákazníkom, pretože médiá nedokážu komplexne informovať o produkte. Dokážu produkt iba predstaviť, že existuje, no podať o ňom len minimum najzákladnejších informácií. Pri zovšeobecnení do indexu efektivita – cena, majú veľtrhy a výstavy podstatne vyšší index ako reklama v médiách.