Východiská pre obstaranie aplikačného softvéru - Černý, Matej, 1982-
Investície do IT systému a identifikácia firemných požiadaviek. Kompatibilnosť aplikácie s IT infraštruktúrou podniku. Rozdelenie softvéru. Stratégia obstarávania aplikačného softvéru.