Význam, postavenie a systém práce cvičných firiem na stredných odborných školách na Slovensku - Pasiar, Ladislav, 1984-
Význam a postavenie cvičnej firmy v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu. Rutinné činnosti v cvičnej firme. Ostatné činnosti v cvičnej firme. Špecifické neočakávané činnosti v cvičnej firme. Niektoré potenciálne zmeny vo výučbe. Veľtrh cvičných firiem.