Vyššie odborné vzdelávanie v Slovenskej republike - Šlosár, Rudolf
Školská sústava na Slovensku a stupne vzdelania. Vyššie odborné vzdelanie. Vyššie odborné štúdium na Obchodnej akadémii Dudova 4 v Bratislave. Prehľad o SOŠ a konzervatóriách v SR poskytujúcich vyššie odborné štúdium. Prílohy.