Podpora podnikateľských zámerov absolventov - výzva pre vyššie odborné školy - Velichová, Ľudmila
Podpora podnikavosti na stredných školách v Slovenskej republike. Tvorba podnikateľských projektov. Metodika tvorby podnikateľských projektov. Význam vzdelávania v oblasti podnikania pre absolventov stredných škôl, ktorí pokračujú v štúdiu vo vzdelávacích programoch vyššieho odborného vzdelávania.