Indický miliardár napĺňa svoje vízie - Pressburg, Adrian Peter
Indický miliardár Azim Premji, predseda správnej rady spoločnosti Wipro Limited v Indii. Jeho štúdie, podnikanie v informačných technológiách a úspechy. Najštedrejší indický filantrop.