Protection and Formation of Competitive Environment in Antimonopoly Office of the Slovak Republic - Fendeková, Eleonora, 1952-
Poskytovanie informácií pre analýzu stupňa koncentrácie v priemysle. Metódy kvantifikácie stupňa koncentrácie v priemysle. Podiel trhu výrobcov na produkciu priemyslu. Meranie koncentrácie. Herfindahl - Hirschman index. Miera rozptylu. Koeficient variácie. Celonárodné vplyvy koncentrácie. Súčasné ciele konkurenčnej politiky v podmienkach Slovenska.