[Európska sociálna politika] - Stanek, Vojtech
Recenzia na monografiu autorky Ivety Dudovej - Európska sociálna politika. Charakteristika európskeho sociálne modelu. Sociálna ochrana. Modely regionálnej skupiny systémov sociálnej ochrany v Európskej únii. Otázky modernizácie európskych systémov sociálnej ochrany.