Formirovanije ekonomiki znanij kontra finansovyj krizis - Gonda, Vladimír
Formovanie znalostnej ekonomiky a finančná kríza. Vízia Európskej únie s názvom Európa 2020. Ciele tejto stratégie - rozvoj znalostí, udržateľný rozvoj a rast zamestnanosti. Rozvoj znalostnej ekonomiky a podpora vzdelávania.