Riziko z pohľadu teoretického vymedzenia - Marko, Peter
Analýza a riadenie rizík v poisťovníctve. Definície zohľadňujúce rozdiely v definovaní rizika. Portfólio rizík v poisťovníctve. Kategórie a oblasti rizika podľa charakteru hľadiska.