Meranie výkonnosti marketingových aktivít - Kicáková, Katarína
Štruktúra produktivity marketingu. Stratégia a taktika. Vplyv na zákazníka. Marketingové aktíva. Vplyv na trh. Vplyv na financie. Vplyv na hodnotu firmy. Balanced scorecard (BSC) ako moderný nástroj merania výkonnosti. Využitie BSC na meranie výkonnosti marketingových aktivít.