Verejná správa v Slovenskej republike - aktuálne problémy - Neubauerová, Erika, 1968-
Súčasná štruktúra verejnej správy v Slovenskej republike. Organizačná štruktúra štátnej správy. Aktuálna zmena v organizácii ministerstiev. Územná samospráva. Verejnoprávne korporácie. Optimalizácia štruktúry územnej samosprávy v SR.