Konkurencieschopnosť SR v rámci krajín V4 vzhľadom na vývoj podnikateľského prostredia a inovačnej aktivity podnikov - Demjanová, Lucia, 1981-
Charakteristika podnikateľského prostredia. Inovácie a inovačné podnikanie. Pohľad na tradičný a nový prístup k inováciám. Hodnotenie podnikateľského prostredia v krajinách V4. Hodnotenie inovačnej aktivity v krajinách V4.