Riziko z pohľadu poisťovní - Vachálková, Ingrid
Poisťovne ako podnikateľské subjekty podnikajúce na poistnom trhu. Rozdelenie obchodno-podnikateľských rizík pôsobiacich na poisťovne. Efektívne riadenie rizík. Ziskovosť a rast konkurencieschopnosti.