Kráľ kinospotov je trojdimenzionálny - Mišún, Juraj, 1978-
Pre diváka v kine je najprijateľnejšia reklama na plátne. S reklamou pred 3D filmom je takmer v každom prípade zabezpečená veľmi solventná cieľová skupina. 3D reklama, investovať do nej, alebo nie.