Význam etiky v súčasnom hospodárskom systéme - Vlkoláčková, Miroslava
Všeobecná charakteristika súčasnej etiky. Uplatňovanie etiky v modernom hospodárskom systéme. Euroamerický systém hodnôt pre ekonomickú prax. Vzťah medzi etikou a ekonómiou. Rovnováha trhu a morálky.