Niektoré otázky obchodnoprávnej zodpovednosti spoločníkov komanditnej spoločnosti - Vačoková, Lenka, 1983-
Úvod o zodpovednosti za škodu v obchodnom práve. Zodpovednostné vzťahy v komanditnej spoločnosti. Autorka konštatuje, že v porovnaní s českou právnou úpravou je úprava komanditnej spoločnosti v našom Obchodnom zákonníku nedostatočná, čo v praxi vyvoláva množstvo otáznikov.