Vývoj a súčasný stav platobného systému na Slovensku - Kráľovič, Jozef
Vznik platobného systému v Slovenskej republike od jej vzniku až po súčasnosť. Medzibankový systém SIPS (Slovak Interbank Payment system) a jeho účastníci. Clearingové zúčtovacie centrum Slovenska (BZCS). Realizácia a implementácia SEPA platobných nástrojov.