Prognózovanie finančnej situácie pomocou Virágov a Hajduho modelu - Fetisovová, Elena
Problematika prognózovania finančnej situácie podnikov. Virágova a Hajduho logistická regresia a odvetvové modely predikcie. Model predikcie finančnej situácie vypracovanej v 90-tych rokoch v podmienkach tranzitívnej ekonomiky.