Aplikácia modelu Warrena - Sheltona pri tvorbe finančného plánu - Sochor, Milan
K efektívnej existencii rozvoja podnikov patrí dlhodobé investičné a finančné rozhodovanie a finančný plán. Možnosť využitia modelu Warrena - Sheltona v slovenských podnikoch pri finančnom plánovaní.