Efektívny plánovací systém podniku - základ jeho budúcej prosperity - Tóthová, Alena, 1968-
Systém plánovania ako celok všetkých plánov vypracovaných v podniku. Prvky plánovacieho systému podniku. Rozvoj strategického riadenia a manažérskeho účtovníctva podniku. Nástroje hodnotenia a rozhodovania. Analýza rizika.