Sociálna situácia v SR podľa EU SILC - Sipková, Ľubica, 1962-
Charakteristika metodologickej a údajovej základne pre porovnanie sociálnej situácie obyvateľov SR. Multivariačná (viacrozmerná) grafická analýza sociálnych disparít. Multivariačný graf priemerných miezd mužov a žien podľa rodinného stavu. Multivariačný graf priemerných miezd mužov a žien podľa najvyššej dosiahnutej úrovne vzdelania. Regionálna korešpondenčná analýza rodových mzdových rozdielov.