Finančné riadenie podniku a kríza - Hyránek, Eduard, 1955-
Príčiny vzniku krízy v podnikoch a dôsledky finančnej krízy. Fázy krízového riadenia v podniku. Signály založené na finančných ukazovateloch. Likvidačné dôsledky krízy podnikov v SR.