Európske družstvo ako forma podnikania - Veterníková, Mária, 1964-
Základné pojmové znaky európskeho družstva podľa nariadenia a zákona o európskom družstve. Predmet podnikania európskeho družstva. Založenie európskeho družstva. Základné imanie. Vznik a zánik členstva v európskom družstve. Sídlo, orgány európskeho družstva. Účasť zamestnancov na riadení európskeho družstva.