Vzťah ako "droga" - Macková, Zdenka
Teoretické východiská skúmania vzťahovej závislosti. Objektový vzťah. Pripútanosť, vzťahová väzba. Vymedzenie vzťahovej závislosti. Závislosť na intímnom partnerovi. Diagnostika vzťahovej závislosti. Rizikové faktory pri vzniku vzťahovej závislosti.