Globálna kríza a jej dopad na podnikateľský sektor SR - Bešinová, Zuzana
Počiatky súčasnej hospodárskej situácie na Slovensku a vo svete. Finančná kríza a dôvera vo finančné inštitúcie. Prognózy centrálnej banky. Dopady na hospodársku situáciu v SR. Hospodársky a globálny rast krajín Európy.