Aplikácia opčného modelu v procese finančného rozhodovania podniku - Markovič, Peter, 1974-
Ocenenie opčného práva štandardnými prístupmi. Štatistické alebo ekonometrické modely oceňovania, empirické (rovnovážne) modely. Finančné rozhodovanie o posúdení efektívnosti investičného projektu.