Rozhodovanie o alokácii podnikového kapitálu v podmienkach obmedzenej racionality - Šinský, Michal
Nesprávna percepcia utopených nákladov (sunk cost effect). Experiment zameraný na nesprávnu percepciu utopených nákladov v kontexte kapitálového rozpočtovania na vzorke študentov Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave. Vybrané hypotézy a výsledok ich testovania.