Informačné systémy a technológie - jeden z nástrojov na eliminovanie dopadov krízy - Romanová, Anita, 1973-
ERP (Enterprise resource planning) systémy aplikované v podnikoch. Ciele a metódy riešenia. Kritériá výberu. Výsledky prieskumu. Aplikácie informačných technológií v období ekonomickej krízy.