Sú utopené náklady relevantné pre finančné rozhodovanie? - Šinský, Michal
Finančné rozhodovanie a dôležitosť prírastkových nákladov (incremental costs). Nesprávna percepcia utopených nákladov a kapitálové rozpočtovanie. Narušenie normatívneho predpokladu. Výsledky experimentu.