Využitie technickej analýzy pri obchodovaní komodít na futures trhoch - Badura, Peter, 1978-
Najrozšírenejšie analýzy pri komoditnom obchodovaní na futures trhoch. Základné podkladové informácie a tri skupiny indikátorov technickej analýzy. Vlastné rozhodnutia obchodníkov.